Κυριακή 10 Μαΐου 2015

        ΤΟ  ΟΡΑΜΑ  ΕΝΟΣ  ΠΑΙΔΙΟΥ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΝΑΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ  ΣΤΗΝ  ΝΑΞΟ
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                 ΕΤΟΣ 1930…
Ήταν μαζεμένα πολλά παιδιά κι έπαιζαν στην Κόρωνο της Νάξου, κοντά στο μεγάλο προσκύνημα Της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας.
Ξαφνικά ένα παιδί σταμάτησε να παίζει, στράφηκε προς το μέρος που βρίσκεται ο ιερός ναός Της Παναγίας, σήκωσε το χέρι του προς εκείνη την κατεύθυνση και με φωνή μεγάλη, είπε  προς όλα τα άλλα παιδιά: Για κοιτάξτε αυτοκίνητα που πάνε στην Παναγία την Άργοκοιλιώτισσα! Εκείνος ο όχλος των παιδιών σιώπησε. Κι ο Πέτρος της Μιχελομαρίνας όπως τον έλεγαν συνέχισε: Τόσα αυτοκίνητα και δεν τα βλέπετε!..
Αλήθεια πως θα μπορούσαν να δουν τα τόσα αυτοκίνητα αφού ούτε αυτοκινητόδρομος δεν υπήρχε!;   Εκείνο το ευλογημένο παιδί εκ θεού του δόθηκε όραμα και είδε πολλές δεκαετίες μπροστά για τα όσα έμελε να γίνουν. Και σε εκείνο το σημείο που έδειχνε το Φωτισμένο παιδί, έγινε δρόμος που πάει στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και κάθε χρόνο στην γιορτή της, τα αυτοκίνητα κρατάνε ουρά πολλών χιλιομέτρων!..

Το παραπάνω αληθινό συμβάν, μου το αφηγήθηκε ο Γιαννούλης Φακίνος (Αντρεογιαννούλης) και μάλιστα ενώπιον του Πέτρου της Μιχελομαρίνας! Οι οποίοι τώρα είναι μακαρίτες…
Αυτό το θαυμαστό όραμα-προφητεία είναι ένα μεγάλο δίδαγμα που μεταφέρει το μήνυμα πως ο Θεός είναι ζωντανός κι η Υπεραγία Θεοτόκος όντως σκέπη και προστασία όλων των Χριστιανών.

     Γιάννης Τζουάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου