Κυριακή 12 Απριλίου 2015

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ---ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Το μεγαλύτερο γεγονός στην παγκόσμια ιστορία είναι η σταύρωση και η ανάσταση Του Κυρίου μας. Δυστυχώς πολλοί από μας δεν έχουμε συνειδητοποιήσει όσο θα έπρεπε αυτήν την συγκλονιστική πραγματικότητα. Έτσι γιορτάζουμε αυτήν την μεγάλη εορτή με ελαφριά την καρδία, χωρίς να συμμετέχουμε στο είναι της.
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός δεν είναι ένας μύθος! Υπήρχε πριν γεννηθεί ως Θεός. Εν τη δυνάμει Του Αγίου Του Πνεύματος γεννήθηκε ως Θεάνθρωπος και αναστήθηκε ως Θεός παντοδύναμος!
Η επιβεβαίωση για όλα αυτά, δεν είμαι εγώ. Δεν είναι οι μεγάλοι θεολόγοι της Χριστιανοσύνης. Δεν είναι ούτε οι Άγιοι ευαγγελιστές, αλλά είναι ο ίδιος ο Κύριος ο Οποίος δεν έπαψε να έχει θαυματουργική παρουσία στην ζωή των πιστών Χριστιανών.
Εάν λοιπόν ο άνθρωπος δεν έλθει σε επαφή με την λαμπρή ανάσταση Του Χριστού, δεν θα μπορέσει ποτέ να καρπωθεί τους καρπούς της αναστάσεως.
Κι αν δεν δεχτούμε να αναστηθεί μέσα στο βάθος της ψυχής μας ο νεκρός (για μας ) Χριστός και στην συνέχεια να αναστήσει και εμάς τους πνευματικά νεκρούς, τότε και εν σώματι και ψυχές δίχως σώμα θα παραμείνουμε αιώνια νεκροί μακριά από το Φως το σωτήριο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου