Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

           ΚΑΛΗ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ   ΧΡΟΝΙΑ  ΣΕ ΟΛΕΣ  ΚΑΙ  ΟΛΟΥΣ
Αγαπητοί αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας, επειδή είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ύπαρξη της ψυχής και δεύτερον όπως όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο επίγειος βίος μας είναι σύντομος, επικεντρώνομαι επιλεκτικά στους ατελείωτους αιώνες, της μετά θάνατο ζωής. Έτσι τα λόγια μου και οι ευχές μου αποσκοπούν σε ότι μπορεί να μας φανεί ωφέλιμο στην αιωνιότητα.
Βέβαια μεταξύ του υλικού κόσμου και της Ουράνιας Βασιλείας Του Θεού, υπάρχει μία σκοτεινή ζώνη (που εμείς φτιάξαμε) που μας εμποδίζει να δούμε και να μπούμε μέσα στο Άκτιστο Ουράνιο Φως της γνώσεως και της αγάπης και έτσι να συνειδητοποιήσουμε την ματαιότητα τούτου του κόσμου!
Για να είμαστε πνευματικά νεκροί, ώστε να μην βλέπουμε την ύπαρξη της ψυχής και την ύπαρξη Του Θεού, δίνουν μεγάλη μάχη τα αόρατα και πονηρά πνεύματα.
Όσο αφορά λοιπόν τις γιορτές και τις ευχές μας, είναι πιο ωφέλιμο πρωτίστως να ευχόμαστε ο ένας για τον άλλο, να έχουμε ωφέλεια στην ψυχή μας που είναι αιώνια, παρά στο σώμα μας που είναι πρόσκαιρο. Εξάλλου ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός το είπε και το ξανά είπε: ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου